Kinderen vrijetijdsbesteding

  • Kinderen vrijetijdbesteding: dit is een dagbesteding na schooltijd voor leerplichtige kinderen met een beperking. Met speelse elementen wordt na school verder gewerkt aan individuele doelen, die we samen met de ouders, deskundigen en de school vaststellen.

  • Speelzaterdag voor kinderen: Kinderen en jongvolwassen tot 18 jaar brengen in twee groepen de zaterdag bij ons door met plezier, sport, spel en ontspanning. Uiteraard kijken we ook naar de individuele doelen op zaterdag, maar deze spelen dan een minder belangrijke rol.

  • Logeren voor alle doelgroepen: Bij ons zijn 5 slaapkamers ingericht met 9 bedden voor logeerplezier. Dit kan door de week en in het weekend, Er zijn echter wel verschillende dagen voor de leeftijdsgroepen. Het is vooral beleven, plezier maken en ontspannen via een activiteitenprogramma. De logeergroep heeft een eigen woonkamer met alle voorzieningen, Uiteraard wordt ook gebruik gemaakt van alle faciliteiten van de Parel.

  • De speelleergoep: Een groep voor ouders en verzorgers en het kind van 0 tot 4 jaar. Spelenderwijs en pratenderwijs worden hier vaardigheden aangeleerd en kennis uitgewisseld. De groep wordt begeleid door een deskundige. Deelname aan de groep is gratis.

Vragen? Neem gerust contact op

Interesse of meer informatie?

Wij praten je graag bij over al onze plannen en horen graag of jij iets voor onze dagbesteding wil gaan betekenen.
Voor direct meer informatie, bel ons via: 06 21912696